Nieuw college geïnstalleerd

Door Krischan Hagedoorn op 3 juli 2018

Tijdens de raadsvergadering van 28 juni jl. zijn de wethouders voor de raadperiode 2018 – 2022 door de raad benoemd. Het betrof twee al zittende wethouders: Anne Brommersma (GrLi) en Madeleine Bakker (CDA). Nieuwe benoemingen waren Dolf Smolenaers, tot die datum fractievoorzitter D66 en André Landwehr, tot nu toe wethouder voor de VVD in Vianen. Vianen maakt onderdeel uit van een gemeentelijke herindeling aan het einde van dit jaar.

Tijdens de raadsvergadering van 28 juni jl. is voorafgaande aan de benoeming van de wethouders het coalitieakkoord van VVD, GroenLinks, D66 en CDA besproken.

Voor de constructief kritische opstelling van onze fractie, zie hier de bijdrage aan het debat van Krischan Hagedoorn, onze fractievoorzitter. Verder op onze website meer berichten over de opstelling van de PvdA in de laatste weken van de formatie.

Rest ons nog iedereen een goede zomer te wensen en de hoop uit te spreken om u te treffen bij de stand van de PvdA op de Vrijetijdsmarkt in De Bilt op zaterdag 8 september in de omgeving van de Dorpskerk.

Krischan Hagedoorn

Krischan Hagedoorn

Wie is Krischan Hagedoorn? 45 jaar geleden werd ik in Zwolle geboren. Na het afronden van het VWO ging ik Enschede Management, Economie en Recht studeren. Tijdens mijn studie was ik actief in het verenigingsleven. Ik was tenor in het Drienerloos Vocaal Ensemble en ook nog steeds actief voor mijn Scoutinggroep in Zwolle. Hier heb

Meer over Krischan Hagedoorn