Ombudsteam

PvdA Ombudsteam De Bilt in overleg over enkele zaken

Het eerste PvdA Ombudsteam De Bilt in overleg

PvdA Ombudsteam Gemeente De Bilt

Ombudsteam op markt Planetenbaan

Ombudsteam op markt Planetenbaan

Wat is het?
Heeft u een steuntje in de rug nodig of loopt u vast in een wirwar van regels? Heeft u een probleem met het energiebedrijf of de woningbouwcorporatie? Voelt u zich onrechtvaardig behandeld door een gemeentelijke instantie of duurt uw uitkeringsaanvraag veel te lang? Schakel dan het PvdA Ombudsteam Gemeente De Bilt in!

Voor wie?
Het Ombudswerk is gericht op individuele inwoners van de gemeente de Bilt. Het gaat om uw klachten of problemen met een overheidsinstelling of als gevolg van bepaald (gemeentelijk) beleid. Het doel van het ombudswerk is om oog en oor voor uw klachten en problemen te hebben en u te helpen bij het vinden van een oplossing.

Het Ombudsteam is er voor iedereen, PvdA-lid of niet. Met welke vraag u ook komt, wij denken mee, zoeken samen met u uit en verwijzen u door naar de juiste instantie of instelling. Met onze kennis van de wet- en regelgeving en ons netwerk kunnen wij bijdragen aan de oplossing van uw probleem of het vinden van een antwoord op uw vraag. Als het nodig is wordt de PvdA Gemeenteraadsfractie in De Bilt of de Tweede Kamerfractie van de PvdA ingeschakeld.

Voor welke vragen?
Het Ombudsteam De Bilt beschikt over kennis en deskundigheid op de volgende gebieden:

  • Financiële situatie
  • Zorg en welzijn
  • Wonen
  • Arbeid en inkomen
  • Veiligheid en vervoer
  • Integratieregelingen

Bereikbaarheid
Het Ombudsteam is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-57857819 op maandagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur en woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Het e-mailadres van het Ombudsteam is:  debilt@PvdA-ombudsteam.nl

Bel of mail ons gerust!

Zie voor jaarverslagen van het Ombudsteam:

Jaarverslag 2015 PvdA Ombudsteam

Jaarverslag PvdA Ombudsteam Gemeente De Bilt 2016