Door Erik van Esterik op 14 januari 2015

Uitnodiging: PvdA De Bilt in gesprek met inwoners over 2015

De raadsleden van de PvdA De Bilt gaan op donderdag 29 januari a.s. in gesprek met inwoners over wat zij in 2014 bereikt hebben, wat niet en wat hun plannen voor het nieuwe jaar 2015 zijn. Geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Fractievoorzitter Krischan Hagedoorn: “Wij vinden het belangrijk publiekelijk verantwoording af te leggen aan onze leden, kiezers en inwoners. Wat heeft de PvdA-fractie in de gemeenteraad bereikt in 2014? Wat zijn onze plannen voor 2015? Hoe moeten de politieke verhoudingen geduid worden, na 1 jaar oppositievoeren? Dat zijn vragen die we willen beantwoorden en waarover we in gesprek gaan met inwoners.”

De PvdA De Bilt zal als primeur een aantal concrete plannen toelichten die zij als initiatief de komende maanden voorlegt aan de gemeenteraad!

Raadslid Erik van Esterik: “De PvdA De Bilt staat bekend als een actieve partij die inwoners opzoekt, initiatieven neemt en kritisch het college volgt. Op 29 januari willen wij drie belangrijke initiatieven aankondigen die van belang zijn voor onze gemeente. Wij willen graag van inwoners horen hoe die plannen ontvangen worden.”

Geïnteresseerden zijn vanaf half vijf welkom in Het Lichtruim, Planetenbaan 2 in De Bilt. Om 17.00 uur start de bijeenkomst die ongeveer een uur zal duren.

Erik van Esterik

Erik van Esterik

Erik van Esterik is sinds 2015 lid van de gemeenteraad van De Bilt. Ik woon sinds acht jaar in De Bilt, samen met mijn vrouw Diana. Wij houden van wandelen, naar de film gaan en gewoon lekker gezellig op de bank zitten. Wat dat betreft ligt De Bilt ideaal: vlak bij de stad en vlakbij

Meer over Erik van Esterik